Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει την πραγματική ζωή των πορνοστάρ

Πως είναι ο κόσμος του πορνό μέσα από τα μάτια των πορνοστάρ; Τι ώθησε τις γυναίκες αυτές να γίνουν πρωταγωνίστριες ροζ ταινιών; Πως είναι η προσωπική τους ζωή έξω από τα κινηματογραφικά πλατό; Αυτά και άλλα ερωτήματα καλεί να απαντήσει το ντοκιμαντέρ της Ντέμπορα Αντερσον, με τον ευρηματικό τίτλο «Ερεθισμένος».

Στους αμερικανικούς κινηματογράφους από απόψε, διατεθειμένο για «κατέβασμα’ στο iTunes και ως βιβλίο στο Amazon, το δημιούργημα της Αντερσον σκοπεύει να κάνει μια βουτιά στον άγνωστο κόσμο 16 ηθοποιών του ερωτικού κινηματογράφου.

«Μεγάλωσα χωρίς να γνωρίζω τι σημαίνει πορνό. Δεν ήξερα τι είναι και το έμαθα πολύ αργά. Επομένως, δεν ήταν κάτι κακό για εμένα, ήταν κάτι άγνωστο», δηλώνει στην κάμερα μία από τις πρωταγωνίστριες.

«Άνθρωποι που δεν γνωρίζουν θα νομίζουν ότι γίναμε πορνοστάρ γιατί αποτύχαμε στο Χόλιγουντ. Δεν είναι έτσι, όμως», ισχυρίζεται μία άλλη και την επιβεβαιώνει μια τρίτη πρωταγωνίστρια, η οποία λέει με ενθουσιασμό: «Λατρεύω αυτό που κάνω. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα ήμουν ένα από αυτά τα κορίτσια».

Η Αντερσον εμπνεύστηκε την ιδέα για το ντοκιμαντέρ όταν έκανε κάστινγκ για μια φωτογράφηση με πορνοστάρ σε περιοδικό. Είχε εντυπωσιαστεί από τη θερμή προσωπικότητα και τις ιστορίες κακής αντιμετώπισης από τον κόσμο, μιας πρωταγωνίστριας, με αποτέλεσμα να αφιερώσει πολύ χρόνο από τη ζωή της για την πραγματοποίηση της ταινίας της.

Ωστόσο, στόχος της είναι να παρουσιάσει ότι η επαγγελματική από την προσωπική ζωή των ηθοποιών των ροζ ταινιών απέχει παρασάγγας. Άλλωστε, όπως δηλώνει μια εκ των συμμετεχουσών «το σεξ στο σπίτι μου με το σεξ στο πλατό είναι εντελώς διαφορετικό.

Όπως δηλώνει η ίδια: «Εύχομαι η ταινία και το βιβλίο, να ρίξει φως στην ανθρωπιά των γυναικών αυτών και τη σεξουαλικότητα της δουλειάς τους».

το είδαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου