Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Βίντεο της ΟΝΝΕΔ για τον Τσίπρα: «Θα κάνω επανάσταση», λέει ο πρωταγωνιστής... βάτραχος

Λίγες ημέρες μετά το σατιρικό βίντεο της κομμουνιστικής νεολαίας (ΚΝΕ) για τον Αλέξη Τσίπρα και τη θέση του ότι «θα σκίσει το Μνημόνιο», η νεολαία της ΝΔ (ΟΝΝΕΔ) εμπνέεται επίσης από την αντιπολιτευτική τακτική και στρατηγική του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο διακωμωδεί, μέσα από ένα νέο βίντεο, διάρκειας μόλις ενός λεπτού.


Το βιντεάκι της ΟΝΝΕΔ είναι ασπρόμαυρο, αποτελεί παραγωγή της... «Κουάξ Productions» και έχει ως πρωταγωνιστή ένα... βάτραχο, ο οποίος εμφανίζεται να λέει ότι... θα σκίσει τα μνημόνια, θα καταργήσει την εξωτερική πολιτική της χώρας, και θα φτάσει μέχρι και να βγάλει τη χώρα όχι μόνο από την Ευρώπη, αλλά ακόμα και από τον... κόσμο όλο!

Όλα αυτά, όπως ο ίδιος ο βάτραχος-πρωταγωνιστής λέει, θα τα κάνει, επειδή είναι... ωραίος τύπος -μάλιστα, όταν το λέει αυτό, εμφανίζεται συμβολικά να... καβαλάει ένα καλάμι και να αναχωρεί προς άγνωστο προορισμό.

Και το βίντεο, που ξεκινά με τον τίτλο «Θα κάνω επανάσταση», καταλήγει με την επωδό: «Ωραία η πλάκα, αρκεί να μην την πάθει και η χώρα», αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί ότι, αυτά που υπόσχεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, είναι μη ρεαλιστικά και μπορούν μόνο να οδηγήσουν σε αδιέξοδο τη χώρα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου