Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Προβάδισμα Μεϊμαράκη στην κούρσα της ΝΔ δείχνει νέα δημοσκόπηση

Προβάδισμα στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην κούρσα για την ηγεσία της ΝΔ δίνει νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Interview που έγινε για λογαριασμό της Βεργίνα Τηλεόραση.

Σύμφωνα με τη νέα πανελλαδική δημοσκόπηση που έγινε σε δείγμα 1000 ατόμων, προηγείται στην πρόθεση ψήφου ο υποψήφιος για την αρχηγία της ΝΔ Ευ. Μεϊμαράκης, ενώ «μάχη» μεταξύ των υποψηφίων θα δοθεί για τη δεύτερη θέση. Επίσης παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να επαναληφθεί η εκλογική διαδικασία σ' έναν δεύτερο γύρο.

Αναλυτικά, σύμφωνα με την καταγραφή των προθέσεων της κοινής γνώμης προηγείται στην πρόθεση ψήφου ο Ευ Μεϊμαράκης με 36%, και ακολουθούν ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 24% , ο Απ Τζιτζικώστας με 19% και ο Άδωνις Γεωργιάδης με 17%.


Στην ερώτηση «ποιος έχει καταθέσει σήμερα την καλύτερη πρόταση για τη ΝΔ» υψηλότερα , με ποσοστό 31% εμφανίζονται τα ποσοστά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη , ενώ ακολουθεί με 24% ο Κυριάκος Μητσοτάκης και με 17% οι Απόστολος Τζιτζικώστας και Άδωνις Γεωργιάδης.

Ενδεικτική της αποφασιστικότητας που φαίνεται να δείχνει το εκλογικό σώμα, είναι η απάντηση σε ποσοστό 87% ότι θα ψηφίσουν την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, ενώ σε ποσοστό 83% οι ερωτηθέντες απαντούν ότι κανένας από τους υποψηφίους δεν θα μπορούσε να διασπάσει την ενότητα της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου