Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Ξεκαρδιστικό βίντεο: Γκέι άνδρες αγγίζουν γυναικεία γεννητικά όργανα για πρώτη φορά

Για τους περισσότερους γκέι άνδρες η επαφή με τα γυναικεία γεννητικά όργανα είναι μια εμπειρία που δεν έχουν καμία επιθυμία να αποκτήσουν.

Ωστόσο, στο πιο πρόσφατο βίντεο που δημοσίευσαν οι λεσβίες κωμικοί του YouTube, Bria και Krissy, τέσσερεις γενναίοι εθελοντές που δεν είχαν ποτέ την παραμικρή επαφή με το συγκεκριμένο σημείο της γυναικείας ανατομίας (με εξαίρεση φυσικά τη... γέννησή τους) αποφάσισαν να κάνουν το μεγάλο βήμα και να αγγίξουν ένα αιδοίο, με πολύ διασκεδαστικά αποτελέσματα.

Μετά από το άκρως επιτυχημένο βίντεο με τις λεσβίες που αγγίζουν για πρώτη φορά ανδρικά γεννητικά όργανα, το ντουέτο δημιούργησε ένα ακόμα πιο ξεκαρδιστικό κλιπ, στο οποίο συμμετέχει μάλιστα και η λεσβία σταρ του YouTube, Stevie Boebi, εκθέτοντας τις «απόκρυφες περιοχές της» για τις ανάγκες του πειράματος.

Το βίντεο, που μέχρι τώρα έχει συγκεντρώσει πάνω από 3,4 εκατ. προβολές περιέχει απίστευτες ατάκες από τους «τρομοκρατημένους» άνδρες, τόσο πριν από τη μεγάλη στιγμή («Ας ελπίσουμε πως δεν θα χάσω κάποιο δάχτυλο»), όσο και μετά την πρώτη επαφή («Νιώθω σαν να χάιδεψα ζωάκι», «Θυμίζει ξεφούσκωτο μπαλόνι ή καλαμάρι», «Μοιάζει με πόρτα ντουλάπας από την οποία εξέχουν κουρτίνες»)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου