Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Δύναμη ψυχής!!! Κύπριος παραπληγικός κατέκτησε την κορυφή του Ολύμπου

Κι όμως, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αν έχεις δύναμη ψυχής! Ο παραπληγικός Γιώργος Τίρρης, που μετά από ατύχημα καθηλώθηκε σε αναπηρικό καροτσάκι, ανέβηκε ως την κορυφή του Ολύμπου.

Η δύσκολη αποστολή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού ο 27χρονος από τη Λεμεσό κατάφερε να ανεβεί με το τροχοκάθισμά του στον Όλυμπο, σε ύψος 2911 μέτρα.


Την πρόθεση του να ανεβεί στον Όλυμπο είχε γνωστοποιήσει πριν από λίγο ο καιρό ο Σύνδεσμος «Ηλιαχτίδα Ζωής», τονίζοντας ότι «η προσπάθεια του Γιώργου και των συνοδοιπόρων του έχει στόχο να στείλει μηνύματα ζωής αλλά και να στηρίξει τον σύνδεσμο παιδιών με ειδικές ανάγκες “Ηλιαχτίδα Ζωής”, στη Λάρνακα».


Ο Γιώργος Τίρρης δήλωνε “πανέτοιμος τόσο σωματικά όσο και ψυχικά για το εγχείρημα αυτό, για το οποίο έχει κατασκευάσει ειδικά διαμορφωμένο τροχοκάθισμα”, ενώ ανέφερε πως “θέλει να αποδείξει ότι όλα μπορούν να γίνουν και όποια δυσκολία αντιμετωπίζεις στη ζωή σου πρέπει να την ξεπερνάς, να βάζεις στόχους και να προχωράς. Στόχος του είναι να πραγματοποιεί εγχειρήματα τα οποία οι αρτιμελής άνθρωποι κάνουν με δυσκολία”.


Μαζί με τον Σύνδεσμο “Ηλιαχτίδα Ζωής”, τους φίλους του από την ομάδα του Capture Moments που με το φακό τους κράτησαν στην αιωνιότητα τις στιγμές κλίνοντας τες μέσα σε ένα “κλικ”, ο Γιώργος Τίρρης έχει πλέον δικαίωμα να σου λέει ότι δεν υπάρχει δεν μπορώ, αλλά δεν θέλω…


Θυμίζουμε ότι ο Γιώργος Τίρρης, σύμφωνα με το runnfun.gr, επιδεικνύοντας μεγάλη δύναμη ψυχής, πραγματοποίησε στις 8 Απριλίου 2016, έκανε ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο, από τα 11 χιλιάδες πόδια. Το γεγονός πραγματοποιήθηκε σε ειδικές εγκαταστάσεις στην Δεκέλεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου