Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

8 απίστευτοι τρόποι να μην μυρίζει... τσιγαρίλα το αμάξι σας

Βαρεθήκατε να δυσφορείτε από την... τσιγαρίλα κάθε φορά που μπαίνετε στο αυτοκίνητό σας; Ιδού οι λύσεις!

Για άλλους απόλαυση και για άλλους αηδιαστική συνήθεια. Το τσιγάρο μόνο αδιάφορο δεν σε αφήνει. Η μυρωδιά του, ωστόσο, τους ενοχλεί όλους. Και πιο πολύ όσους χρειάζεται να την υποστούν μέσα σε... αυτοκίνητο. Πλέον ,όμως, υπάρχουν λύσεις για να μην μυρίζει άσχημα το αυτοκινητό σας και να μην αισθάνεστε άβολα ούτε σείς ούτε οι συνεπιβάτες σας.

1. Κόκκοι καφέ
Γεμίστε ένα μπολ με κόκκους καφέ και αφήστε το μέσα στο αμάξι όλη τη νύχτα. Τα πλούσια αρώματα που αναδύονται θα καθαρίσουν την ατμόσφαιρα και το πρωί σας θα γεμίσει με την αγαπημένη σας μυρωδιά.


2. Ξύδι
Στη θήκη για τον καφέ, τοποθετήστε ένα μικρό κυπελλάκι γεμάτο λευκό ξύδι. Το ξύδι είναι γνωστό για την οξύτητα του αρώματός του και σε λίγες ώρες θα έχει ελλατώσει κατά πολύ την ενοχλητική μυρωδιά του καπνού.


3. Κανέλα
Βράστε μερικά ξυλάκια κανέλας και ρίξτε το μίγμα σε ένα θερμός. Μπείτε στο αυτοκίνητο, κλείστε τα παράθυρα και μείνετε με το θερμός ανοιχτό μέχρι να αποκτήσει τη θερμοκρασία του αυτοκινήτου.


4. Φλούδες εσπεριδοειδών

Οι φλούδες των εσπεριδοειδών έχουν την εξής φοβερή ιδιότητα: μπορούν να απορροφούν τον καπνό και στη θέση του να αναδύουν τα δικά τους φρουτώδη αρώματα. Για αυτό, ξεφλουδίστε τα φρούτα σας, κρατήστε τις φλούδες σε ένα μικρό βάζο και αφήστε το στο αυτοκίνητο για αρκετές ώρες.


5. Κάρβουνα
Τα κάρβουνα μπορεί να έχουν έντονη μυρωδιά, αλλά αν τα αφήσετε στο πορτ-παγκάζ σας όλη τη νύχτα, θα απορροφήσουν τη μυρωδιά του καπνού. Επιπλεόν, ύστερα από αυτό, μπορείτε εύκολα να τα χρησιμοποιήσετε για ένα ωραιότατο μπάρμπεκιου. Το τερνόν μετά του ωφελίμου!


6. «Μπάλες» από εφημερίδες
Όσο... κουλό κι αν ακούγεται, πάρτε παλιές εφημερίδες, τυλίξτε τις σελίδες σε μπάλες και αφήστε τις μέσα στο αυτοκίνητο. Το χαρτί θα απορροφήσει την κάπνα!


7. Άμμος για γάτες
Αν έχετε γάτα για κατοικίδιο, δανειστείτε λίγη από την άμμο της και αφήστε την μέσα στο αμάξι. Θα απορροφήσει πολύ σύντομα τον καπνό των τσιγάρων. Επίσης, η άμμος για τις γάτες βοηθά και στο να μην θολώνουν τα τζάμια!


8. Μην καπνίζετε
Είναι η καλύτερη και πιο υγιής λύση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου