Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Τόλης Βοσκόπουλος: Έφθασε η ώρα του DNA για την Χαρά!

Κορυφώνεται η αγωνία για τη διαμάχη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Τζούλιας Παπαδημητρίου σχετικά με την πατρότητα της χαράς (υπόθεση που μένει ανοιχτή από το 2007), μετά την απόφαση του Εφετείου να διατάξει εκ νέου εξέταση DNA.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο Τόλης Βοσκόπουλος και η 27χρονη Χαρά καλούνται να δώσουν δείγμα γενετικού υλικού μέσα στην επόμενη εβδομάδα, για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις. Το Εφετείο φαίνεται πως εκδίκασε σε δεύτερο βαθμό την αγωγή της μητέρας της Χαράς, που ζήτησε να ανακληθεί η απόφαση ακύρωσης της συμβολαιογραφικής πράξης αναγνώρισης της κόρης της από τον τραγουδιστή.

Μάλιστα, το δικαστήριο καθόρισε ποιος θα είναι ο πραγματογνώμονας και σε ποιο εργαστήριο ανάλυσης θα γίνει η εξέταση, και έτσι και οι δυο εμπλεκόμενοι κλήθηκαν, όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα να παρουσιαστούν σε συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα.

Έτσι, εκτός από τον Τόλη Βοσκόπουλο θα πρέπει να έρθει τα επόμενα 24ωρα στην Αθήνα και η Χαρά προκειμένου να υποβληθούν και οι δυο στην εξέταση.
Το ειδαμε στο TLife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου