Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

O Justin Bieber έριξε γροθιά στο πρόσωπο θαυμαστή του επειδή αισθάνθηκε απειλή (video)

O Justin Bieber δεν αγαπά τις υπερβολικές εκδηλώσεις αγάπης και την επιμονή των θαυμαστών του και κατά το παρελθόν έχει εμπλακεί σε διάφορα επεισόδια. Αλλά, αυτή τη φορά, κατεγράφη να γίνεται πιο βίαιος από το συνηθισμένο.

Η κάμερα τον κατέγραψε καθισμένο στη λιμουζίνα του να περνά μπροστά από ενθουσιασμένους θαυμαστές έξω από ένα στάδιο στην Βαρκελώνη. Το τζάμι του οχήματος είναι κατεβασμένο και το αυτοκίνητο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τις ορδές των θαυμαστών, οπότε ήταν μάλλον πειρασμός για μια πιο κοντινή επαφή με τον τραγουδιστή. Ένας νεαρός άντρας πλησιάζει το όχημα, το ακολουθεί καθώς κινείται, προσπαθεί να δώσει το χέρι του στον τραγουδιστή και τον πιάνει από το μπλουζάκι. Ο Bieber αρχικά δεν δείχνει να αντιδρά, αλλά ξαφνικά απαντά με μια δυνατή γροθιά στο πρόσωπο.

Το περιστατικό σχολιάστηκε πολύ στα social media και προκάλεσε αντιδράσεις. Λίγη ώρα αργότερα, εκπρόσωπος του Bieber δήλωσε στο Hollywood Life πως ο Bieber αισθάνθηκε απειλή και αντέδρασε φυσιολογικά.

Ο εκπρόσωπος είπε πως έπρεπε να προστατεύσει τον εαυτό του, αν και δεν του αρέσει να συμπεριφέρεται άσχημα στους θαυμαστές του.

Ωστόσο αρκετοί σημειώνουν πως για την προστασία του υπεύθυνοι θα έπρεπε να είναι οι άντρες ασφαλείας του, πως το παράθυρο του οχήματος δε θα έπρεπε να είναι ανοιχτό και κυρίως ότι δεν θα έπρεπε αυτό να περνά τόσο κοντά από τους θαυμαστές του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου