Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Βρήκε... ψόφιο ποντικό στο στρίφωμα φορέματος που αγόρασε από το Zara

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας Daily Mail, μια Νεοϋορκέζα κατέθεσε αγωγή κατά της αλυσίδας των καταστημάτων Zara, επειδή αγόρασε φόρεμα της εταιρείας, στο στρίφωμα του οποίου ανακάλυψε ένα… ψόφιο ποντικό.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, που περιγράφουν την υπόθεση, τον περασμένο Ιούλιο η Κέιλι Φίζελ αγόρασε δύο φορέματα από κατάστημα τηςισπανικής εταιρείας στο Γκρίνουιτς του Κονέκτικατ και την πρώτη φορά που φόρεσε ένα από αυτά, για να πάει στη δουλειά της, αντιλήφθηκε μία άσχημη οσμή, προερχόμενη από το εσωτερικό του ρούχου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα θεώρησε αρχικά ότι, από το στρίφωμα του ρούχου κρέμονταν κλωστές μέχρι που αντελήφθη ότι κατά μήκος των ραφών ξεπρόβαλε…το πόδι του τρωκτικού. Το υπόλοιπο σώμα του ήταν καλυμμένο από το ύφασμα.

Στην αγωγή, η οποία κατατέθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Μανχάταν, αναφέρεται ότι, «ενώ η γυναίκα βρισκόταν στη δουλειά της, άρχισε να αντιλαμβάνεται μία δυσοσμία χωρίς να μπορεί να εντοπίσει την προέλευσή της. Παρότι η ίδια σηκώθηκε από το γραφείο της κι άρχισε να περπατάει μέσα στο χώρο, συνέχιζε να της μυρίζει κάτι άσχημα»… Στη συνέχεια αναφέρεται ότι, στη διάρκεια της μέρας η μυρωδιά συνεχιζόταν και η ενάγουσα άρχισε να παρατηρεί ότι κάτι κρεμόταν από το φόρεμα κι ακουμπούσε στο πόδι της. Εκείνη επιχείρησε να το τραβήξει.

«Προς μεγάλη της έκπληξη με το που έβαλε το χέρι της στο στρίφωμα του φορέματος, η Φίζελ αισθάνθηκε να προεξέχει κάτι ασυνήθιστο και ξαφνικά συνειδητοποίησε ότι δεν επρόκειτο για ξηλωμένο στρίφωμα που κρεμόταν, αλλά για …το πόδι ενός ψόφιου ποντικού».

Στη δικογραφία περιλαμβάνονται και φωτογραφίες του φορέματος όπου διακρίνεται το πόδι του ψόφιου ποντικού. Η γυναίκα ισχυρίζεται μάλιστα, ότι εμφάνισε εξανθήματα τα οποία, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών, προήλθαν από «μία ασθένεια που προκαλείται από τρωκτικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου