Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Σκιά του εαυτού της μετά το διαζύγιο η Τζολί! Έχει μείνει 34 κιλά!

Μπορεί να ήταν η Αντζελίνα Τζολί που κατέθεσε αιφνιδιαστικά αίτηση διαζυγίου, αλλά μετά τον χωρισμό της από τον Μπραντ Πιτ έχει γίνει σκιά του εαυτού της.

Η πικρή δικαστική διαμάχη με τον Μπραντ Πιτ για την επιμέλεια των 6 παιδιών τους έχει καταρρακώσει την Αντζελίνα Τζολί. Έχει μείνει μόνο 34,4 κιλά. "Η Αντζελίνα δεν μπορεί να το διαχειριστεί. Τα χέρια της είναι τόσο αδύνατα που μοιάζουν με οδοντογλυφίδες. Το βάρος της έχει πέσει κατακόρυφα", σημειώνει πηγή από το περιβάλλον της λαμπερής ηθοποιού.

Ο Dr. Stuart Fischer προειδοποιεί πως έχει περάσει τα όρια και βρίσκεται σε επικίνδυνα μονοπάτια. Τα διατροφικά προβλήματα της Αντζελίνα Τζολί έχουν επιδεινωθεί μετά την αίτηση διαζυγίου στις 19 Σεπτεμβρίου. Το πρόβλημά της έγινε εντονότερο μετά και την απόρριψη των ισχυρισμών της για παιδική κακοποίηση κατά του Μπραντ Πιτ.

Η Αντζελίνα Τζολί θέλει την αποκλειστική επιμέλεια των 6 παιδιών τους, θέλοντας περιορισμένα δικαιώματα επισκέψεων για τον Μπραντ Πιτ, ενώ εκείνος θέλει κοινή επιμέλεια, κάτι που ευνοείται από τη νομοθεσία της Καλιφόρνια. Από τη στιγμή που οι ισχυρισμοί κακοποίησης έχουν απορριφθεί φαίνεται πως όλα παίρνουν τον δρόμο τους.

Ο Μπραντ Πιτ έσπασε τη σιωπή του μετά την αθώωσή του από τις κατηγορίες κακοποίησης και ευχαρίστησε τους θαυμαστές του για την υποστήριξή τους σε αυτή τη δύσκολη δοκιμασία. "Είναι πραγματικά γλυκό που όλοι ήταν τόσο ευγενικοί. Είναι πολύ όμορφο να έχεις όλη αυτή την υποστήριξη", δήλωσε ο 52χρονος ηθοποιός.

Αντίστοιχη όμως εικόνα κατάρρευσης παρουσιάζει και ο Μπραντ Πιτ που έχασε περίπου 20 κιλά από τότε που ξεκίνησε η μάχη του διαζυγίου. Η Αντζελίνα Τζολί όμως υπολογίζεται πως έχει χάσει ακόμα περισσότερα κιλά και προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία της. "Δεν μπορεί να πιστέψει την εξέλιξη. Είναι επικίνδυνο να καταλήξει σε νοσοκομείο και να τρέφεται με ορό", τόνισε πηγή από το περιβάλλον της. "Έγινε έξαλλη όταν πληροφορήθηκε πως οι αρχές αθώωσαν τον Μπραντ Πιτ από τις κατηγορίες κακοποίησης μετά τον τσακωμό με τον 15χρονο γιο τους Maddox σε ιδιωτικό αεροπλάνο. Δεν το περίμενε".

Η συναισθηματικά καταρρακωμένη Αντζελίνα Τζολί έχει πέσει στα 34,4 κιλά και σε πρόσφατη βόλτα με τα παιδιά της φαινόταν αδύναμη και έτοιμη να καταρρεύσει. "Αν συνεχίσει να χάνει βάρος θα πάθει καρδιακή ανεπάρκεια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου