Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Βίντεο: Περίμενε 5 ώρες για μια φωτογραφία και τη χάλασε ένας περαστικός

Ένα βίντεο, στο οποίο διαδραματίζεται το πιο αστείο photobombing της χρονιάς έχει κάνει τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες.

Πρωταγωνιστές του αστείου περιστατικού είναι μια φωτορεπόρτερ, η οποία κάλυπτε την κατεδάφιση τεσσάρων τεράστιων φουγάρων στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ και ένας άγνωστος άντρας, ο οποίος κατέστρεψε ολοκληρωτικά την προσπάθειά της.



Η φωτορεπόρτερ, μάλιστα, είχε ετοιμάσει και στήσει τον εξοπλισμό της για περισσότερες από πέντε ώρες πριν την κατεδάφιση, περιμένοντας τη στιγμή που θα τραβούσε το τέλειο πλάνο.

Τη στιγμή, ωστόσο, που τα τέσσερα φουγάρα άρχισαν να πέφτουν, προκαλώντας ένα εντυπωσιακό θέαμα, ένας άγνωστος άντρας έτρεξε μπροστά από την κάμερα της δημοσιογράφου, τραβώντας βίντεο με το κινητό του τηλέφωνο.

Η Susan Angstadt, όπως ονομάζεται η άτυχη φωτορεπόρτερ, δήλωσε μετά το αστείο περιστατικό: «Έμεινα άναυδη, το λιγότερο. Στα επτά δευτερόλεπτα που είχα να τραβήξω το βίντεο και να απομονώσω κάποια πλάνα, δεν είχα χρόνο να αναπροσαρμοστώ για έναν άντρα που έτρεξε διαγώνια μπροστά μου, ο οποίος τραβούσε βίντεο. Στην αρχή ήμουν εξοργισμένη, αλλά τώρα όποτε βλέπω το βίντεο σχεδόν με πιάνουν τα γέλια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου