Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Απίστευτο περιστατικό: Φοιτήτρια έκλεψε αυτοκίνητο και προκάλεσε ζημιές σε 22 οχήματα (video)

Ένα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο κέντρο της Καλαμάτας, με μία φοιτήτρια που έκλεψε ένα αυτοκίνητο και σε κατάσταση αμόκ άρχισε να πέφτει επάνω σε άλλα οχήματα.

Σύμφωνα με το eleftheeriaonline.gr, το απίστευτο περιστατικό ξεκίνησε στην διασταύρωση των οδών Κανάρη και Βαλαωρίτου, όταν μία κοπέαλ, φοιτήτρια στο ΤΕΙ Αθήνας, μπήκε απρόσκλητη σε αυτοκίνητο στη θέση του συνοδηγού.

Ο νεαρός οδηγός της ζήτησε να βγει και όταν η κοπέλα δεν το έκανε, αυτός βγήκε έξω για να την απομακρύνει από το όχημα. Η κοπέλα όμως, έκλεισε τις ασφάλειες, πήγε στη θέση του οδηγού και έκλεψε το αυτοκίνητο.

Στη συνέχεια ακολούθησε μία τρελή πορεία, χτυπώντας τα πρώτα σταθμευμένα αυτοκίνητα και αφού ανέβηκε στον ποδηλατόδρομο, κατέβηκε και πάλι στο δρόμο, με μεγάλη ταχύτητα και άρχισε να χτυπά και άλλα οχήματα, προκειμένου να περάσει, παρασέρνοντας σιδερένιες βέργες και τα πλαστικά της προστατευτικής περίφρασης στο εργοτάξιο της ανάπλασης.

Η τρελή πορεία του αυτοκινήτου σταμάτησε λίγο πιο κάτω, όταν σφήνωσε σε αυτοκίνητο και δεν μπορούσε να περάσει. Οδηγοί έτρεξαν να την πιάσουν και με δυσκολία την έκαναν καλά. Η νεαρή γυναίκα εκτός ελέγχου αντιστάθηκε σε αστυνομικό με πολιτικά που είχε σπεύσει και του έριξε μια μπουνιά.

Τελικά συνελήφθη και οδηγήθηκε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις χτύπησε και προξένησε ζημιές σε τουλάχιστον 22 αυτοκίνητα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου