Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Ένταση στον Βόλο - Με ρόπαλα στα χέρια φυγαδεύτηκαν Ηλιόπουλος και Κασιδιάρης

Συγκέντρωση έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό "ASTRA" στον Βόλο, πραγματοποίησαν αντιεξουσιαστές και αναρχικοί, ζητώντας να σταματήσει η μετάδοση συνέντευξης που έδινε εκείνη την ώρα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης.

Δυνάμεις των ΜΑΤ είχαν περικυκλώσει το κτίριο του "ASTRA" προκειμένου να μη επιτρέψουν την είσοδο στα τηλεοπτικά στούντιο στους αντιεξουσιαστές.

Η συνέντευξη διακόπηκε και δεν συνεχίστηκε, ενώ οι συγκεντρωμένοι παρέμειναν έξω από τα γραφεία του «Άστρα» φωνάζοντας συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής, παρουσία αστυνομικών δυνάμεων και ΜΑΤ.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, αίσθηση προκάλεσε η εικόμα με τους βουλευτές της ΧΑ Ηλία Κασιδιάρη και Παναγιώτη Ηλιόπουλο, να βγαίνουν από την πίσω πόρτα του τηλεοπτικού σταθμού με ξύλινα ρόπαλα στα χέρια.



O αστυνομικός υποδιευθυντής κ. Γιώργος Ντιζές, ενώ συντόνιζε την επιχείρηση για να αποφευχθεί οποιαδήποτε σύγκρουση, είδε έκπληκτος την ομάδα των Χρυσαυγιτών να βγαίνει από το γκαράζ του τηλεοπτικού σταθμού επί της οδού Κοραή, να είναι εξοπλισμένοι με κράνοι και ρόπαλα, 

Ακολουθώντας τις εντολές του κ. Ντιζέ οι Βουλευτές της ΧΑ μετά των συνοδών τους επιβιβάστηκαν στα αυτοκίνητά τους και έφυγαν χωρίς να ανοίξει μύτη, στις 4.15 περίπου το απόγευμα.

Δείτε αναλαυτικά όλο το ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου