Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Μάριο Μόντι και Άννα Διαμαντοπούλου επισκέφτηκαν το Μουσείο Τσιτσάνη

Ένας επιφανής Ευρωπαίος αξιωματούχος συγκαταλέγεται μεταξύ των πρώτων επισκεπτών του νεοσύστατου Μουσείου Τσιτσάνη στα Τρίκαλα. Πρόκειται για τον πρώην Ιταλό πρωθυπουργό Μάριο Μόντι ο οποίος το επισκέφτηκε το βράδυ του Σαββάτου μαζί με την Ελληνίδα πρώην Επίτροπο Άννα Διαμαντοπούλου, καθώς οι δύο τους βρίσκονται, μετά συζύγων, σε ιδιωτική επίσκεψη στην περιοχή και την Κυριακή θα ανεβούν στα Μετέωρα.

Επικεφαλής της ξενάγησης ο δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου, ενώ παρόντες από τον Δήμο Τρικκαίων ήταν η αντιδήμαρχος Βασιλένα Μητσιάδη, ο διευθυντής του μουσείου Στέλιος Καραγιώργος, η Διευθύντρια των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου και υπεύθυνη του έργου της ανάπλασης Φανή Τσαπάλα, ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου Θανάσης Μιχαλάκης καθώς η διευθύντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κρυσταλία Μαντζανά.

Οι καλεσμένοι πήραν «ζωντανή» γεύση από την μουσική του Βασίλη Τσιτσάνη, από μέλη της ομώνυμης ορχήστρας που έπαιξαν για την περίσταση τραγούδια του μεγάλου συνθέτη τα οποία ερμήνευσε ο Μπάμπης Αντωνίου. Τους περίμενε μάλιστα για το καλωσόρισμα και ένα ποτηράκι τοπικό τσίπουρο, με …γλυκάνισο, όπως αναφώνησε αμέσως μόλις το δοκίμασε η κυρία Ελσα Μόντι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου