Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Άλωσε και το Γεντί Κουλέ το...τρένο των Τρικάλων!

Πέμπτη σερί νίκη για τον Α.Ο.Τρίκαλα που επικράτησε με 1-0 του ΟΦΗ στο "Γεντί Κουλέ" διατηρώντας έτσι ακέραιες τις λιγοστές ελπίδες ανόδου.

Ο Γκόλιας το γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 63' *Αποδοκιμάστηκαν έντονα οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου με τη λήξη του αγώνα

Από τρίποντο σε τρίποντο... Συνέχεια στο νικηφόρο σερί τους έδωσαν τα Τρίκαλα το Σάββατο (18/3), κερδίζοντας τον ΟΦΗ με 1-0 στο «Γεντί Κουλέ» για την 21η αγωνιστική της Β' Εθνικής.

Οι Θεσσαλοί πανηγύρισαν σε πέμπτο συνεχόμενο ματς, μετρούν 15-1 συντελεστή τερμάτων σε αυτά τα παιχνίδια και ρίχνουν κάποιες... κλεφτές ματιές προς την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, αν και βέβαια δεν έχουν ιδιαίτερες ελπίδες για να τα καταφέρουν.

Οι «κυανέρυθροι» με 37 βαθμούς είναι στην 5η θέση, με τους Κρητικούς να είναι από πάνω τους με 39, αλλά φυσικά να χάνουν υπερπολύτιμο έδαφος στη μάχη για μια θέση στα μεγάλα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου μας.

Οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου παρουσιάστηκαν πολύ αγχωμένοι, δεν απείλησαν σοβαρά την εστία του Αποστολίδη και ακριβώς με τη λήξη του αγώνα έγιναν αποδέκτες έντονων αποδοκιμασιών από τους οπαδούς των Κρητικών.

Παράλληλα, μπήκε τέλος και στο σερί των πέντε νικών που έτρεχαν, κάνοντας σημαντικό, αν όχι καθοριστικό, πισωγύρισμα στην προσπάθεια να βρεθούν του χρόνου στη Σούπερ Λίγκα.

Είχε την υπεροχή, δεν είχε ευκαιρίες...

Στο πρώτο ημίχρονο οι Ηρακλειώτες είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, δεν μπορούσαν ωστόσο να φανούν απειλητικοί στα αντίπαλα καρέ.

Από την πλευρά τους, οι «κυανέρυθροι» προσπαθούσαν με τον Κουσκουνά να δημιουργήσουν αρρυθμίες στην άμυνα των γηπεδούχων, χωρίς με τη σειρά τους να προβληματίζουν ιδιαίτερα τον Στρέζο.

Το 0-0, λοιπόν, προέκυψε φυσιολογικά στο πρώτο μισό της αναμέτρησης, με τους γηπεδούχους να δείχνουν αρκετά νευρικοί και ανυπόμονοι στο παιχνίδι τους.

Ψυχρός εκτελεστής ο Γκόλιας...

Στο β' ημίχρονο οι παίκτες του Περικλή Αμανατίδη μπήκαν με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στο γήπεδο, αφού είχαν αντιληφθεί ότι ο ΟΦΗ ήταν έξω από τα νερά του.

Οι φιλοξενούμενοι έψαχναν ένα γκολ για να αποσυντονίσουν τελείως τους Ηρακλειώτες και τα κατάφεραν στο 63' με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκόλια, σε μια φάση που ο Στρέζος αιφνιδιάστηκε και φέρει ευθύνη.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Παπαδόπουλου προσπάθησε με ανορθόδοξο τρόπο να κυνηγήσει την ισοφάριση, ο ΑΟΤ κοντρόλαρε άνετα το παιχνίδι και το σφύριγμα της λήξης σφράγισε το δίκαιο τρίποντο των Θεσσαλών, που ήταν πιο μυαλωμένοι και πιο αποτελεσματικοί.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σημαιάκης του Συνδέσμου Χαλκιδικής με βοηθούς τον Κουντουρέλη του Συνδέσμου Αθηνών και τον Πρέντζα του Συνδέσμου Δυτικής Αττικής.

Κίτρινες: 31' Κιάσσος, 42' Κώτσιος, 48' Βουό, 62' Βαλλιάνος - 50' Στεφάνοβιτς, 71' Κουσκουνάς, 77' Αποστολίδης, 90'+3 Σαρακατσάνος.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κιάσσος, Κώτσιος, Κομεσίδης, Βαλλιάνος, Μητρόπουλος, Πουρτουλίδης (67' Μιλοσάβλιεφ), Χαντί, Πάγκαλος (76' Όγκμποε), Μάνος (56' Ράντι), Βουό.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Αποστολίδης, Γκόλιας, Λαμπάκης, Βέρτζος, Λεάντρο, Στεφάνοβιτς (78' Σαρακατσάνος), Μουμίν, Ριζογιάννης, Ρομπέρ (61' Μπαϊκαρά), Γιαννιτσάνης (85' Αρναρέλλης), Κουσκουνάς.
το είδαμε trikalascore.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου