Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Αυτή είναι η αιτία που σκοτώθηκε ο 11χρονος Μάριος στο Μενίδι

Σύμφωνα με το «Βήμα», συγγενής των δύο γυναικών φέρεται να πυροβόλησε στα «τυφλά» κατά τη διάρκεια του γλεντιού, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 11χρονου μαθητή.

Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της περασμένης εβδομάδας όταν στην περιοχή του Μενιδίου συνελήφθησαν τρία άτομα, δύο γυναίκες και ένας άνδρας, για κατοχή σημαντικά μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών.

Οι τρεις συλληφθέντες, αφού οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια προκειμένου να σχηματισθεί η δικογραφία, στη συνέχεια παραπέμφθηκαν στον ανακριτή για κατάθεση.

Ο ανακριτής, παρά το βαρύ κατηγορητήριο, άφησε ελεύθερες τις δύο γυναίκες, μη διατάσσοντας την προφυλάκισή τους. Αυτό συνέβη την περασμένη Πέμπτη (08/06/2017), ημέρα κατά την οποία δολοφονήθηκε ο μικρός μαθητής.

Οι δύο γυναίκες, στη συνέχεια, επέστρεψαν στο σπίτι τους στο Μενίδι και έστησαν γλέντι για να γιορτάσουν την ελευθερία τους. Ένα γλέντι θανάτου.

Ο 11χρονος, που βρισκόταν στο προαύλιο του σχολείου του, δέχθηκε λίγο μετά τις 9:00 το βράδυ, βολίδα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι, όπως προέκυψε από τη νεκροψία – νεκροτομή.

Το παιδί έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο έδαφος μπροστά στα μάτια συμμαθητών και γονέων.

Άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παίδων Αγία Σοφία», με τραύμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του και παρά τις προσπάθειες ανάνηψής του από τους γιατρούς κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου