Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Βίντεο: Χειρουργοί άφησαν τον... ασθενή με το νυστέρι, για να δουν τα πέναλτι Χιλής-Πορτογαλίας!

Όταν ο Κλαούντιο Μπράβο απέκρουσε το πέναλτι του Μουτίνιο, έγινε... χαμός!

Η μεγάλη βραδιά της Χιλής και του τερματοφύλακά της, Κλαούντιο Μπράβο, που έκανε τρεις αποκρούσεις στη διαδικασία των πέναλτι, στην οποία κρίθηκε ο α' ημιτελικός του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών ανάμεσα στη Χιλή και την Πορτογαλία (σ.σ. 3-0 υπέρ της πρώτης), ήταν φυσικό να... σπάσει τα κοντέρ της τηλεθέασης στη χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Το... πρόβλημα, ωστόσο, είναι ότι ο αγώνας, φυσικά, «έπαιζε» ζωντανά και στις τηλεοπτικές οθόνες των νοσοκομείων της χώρας. Μία από αυτές ήταν τοποθετημένη και σε μια χειρουργική αίθουσα, στην οποία, την κρίσιμη ώρα των πέναλτι, βρισκόταν σε εξέλιξη μία χειρουργική επέμβαση.

Τι έκαναν, λοιπόν, οι γιατροί; Αντί να ασχολούνται με τον ασθενή, τον άφησαν -έστω και για λίγο, όπως μπορεί να παρατηρήσει κανείς- με το... νυστέρι στο χέρι και παρακολουθούσαν τον Ζοάο Μουτίνιο της Πορτογαλίας να εκτελεί και τον πορτιέρο της Εθνικής ομάδας της χώρας τους να αποκρούει. Χειρουργοί και νοσηλευτές, όπως ήταν φυσικό, πανηγύρισαν ενθουσιασμένοι και στη συνέχεια επέστρεψαν στα καθήκοντά τους.

Η χαρά τους, πάντως, δεν κράτησε πολύ. Το βίντεο έκανε πολύ γρήγορα τον γύρο των social media και προκάλεσε την οργή της διοίκησης του νοσοκομείου, που διέταξε τη διενέργεια έρευνας, χαρακτηρίζοντας «ανεύθυνους» και «ανήθικους» όσους συμμετείχαν στο όλο σκηνικό.

«Το θέμα είναι σοβαρό» τόνισε ο επικεφαλής της Επιτροπής Υγείας της Χιλής. «Παραβίασαν τα πάντα στο πρωτόκολλο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου