Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

Μυθική ανατροπή η τεράστια Κύπρος!

Τι έκανε η Κύπρος! Σε ένα ματς που, για 65 λεπτά, έμοιαζε… φιλικού χαρακτήρα, η ομάδα του Ραν Μπεν Σιμόν πέτυχε μία ΤΕΡΑΣΤΙΑ ανατροπή απέναντι στη Βοσνία (3-2) και έβαλε «φωτιά» στον 8ο όμιλο!

Στο ΓΣΠ, ο Νο. 1 αντίπαλος της δική μας Εθνικής ομάδας, στη «μάχη» για τη δεύτερη θέση, προηγήθηκε στο 32' με τον Τόνι Σούνιτς και διπλασίασε τα τέρματά του στο 43', δείχνοντας πως έχει «καθαρίσει» τη νίκη και μάλιστα, στο… χαλαρό.

Και όμως!

Αυτό που έγινε στο δεύτερο 45λεπτο και δη, από το 65' και έπειτα, δεν το περίμενε ούτε ο πιο αισιόδοξος Κύπριος φίλαθλος! Στο 65', λοιπόν, ο Χριστοφή μείωσε, για να ακολουθήσει το απόλυτο σοκ για τους φιλοξενούμενους, με τον Βίνσεντ Λάμπαν να φέρνει την αναμέτρηση στα ίσα, μόλις τρία λεπτά αργότερα, στο 67'. Αλλά είχε και συνέχεια…

Στο 76', ο Πιέρος Σωτηρίου ολοκλήρωσε τη μυθική ανατροπή των Κύπριων, που, πλέον, μπαίνει στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης του ομίλου και κάνοντας, παράλληλα, ένα σπουδαίο «δώρο» στην Εθνική Ελλάδας.

Κύπρος (Ραν Μπεν Σιμόν): Παναγή, Μερκής, Κατελάρης, Δημητρίου, Σωτηρίου, Χριστοφή (80' Αλεξάνδρου), Χαραλαμπίδης (46' Αβραάμ), Λάμπαν, Κυριάκου, Μαργκάτσα (72' Κάστανος), Αρτυματάς

Βοσνία (Μεχμέντ Μπαζντάρεβιτς): Μπέγκοβιτς, Μπίτσακσιτς, Κολάσινατς, Βράνιες, Τσίμιροτ (75' Γιάγιαλο), Ιμπίσεβιτς (85' Χότζιτς), Πιάνιτς, Σούνιτς, Λούλιτς, Βίστσα (64' Μιλίσεβιτς), Τζέκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου