Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Άφησε τη φίλη του να καεί στο φλεγόμενο ΙΧ του κι έφυγε με ταξί

Για ανθρωποκτονία από αμέλεια, εγκατάλειψη του σημείου ατυχήματος, οδήγηση χωρίς άδεια και για υπερβολική ταχύτητα, κατηγορείται ένας 23χρονος στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης.

Ο νεαρός, σύμφωνα με την αστυνομία, άφησε την φίλη του να καεί στο φλεγόμενο αυτοκίνητό του, μετά από τροχαίο, παίρνοντας ο ίδιος ταξί, το οποίο τον μετέφερε σε νοσοκομείο.

Το τροχαίο συνέβη τα ξημερώματα της Παρασκευής. Ο 23χρονος έκανε με το όχημά του επικίνδυνους ελιγμούς , όταν αυτό έπεσε στα διαχωριστικά κιγκλιδώματα και πήρε φωτιά. Ο οδηγός τραυματίστηκε αλλά κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο, την ίδια ώρα που η 25χρονη φίλη του, είναι εγκλωβισμένη.

Όπως δήλωσε η αστυνομία, ο 23χρονος όχι μόνο δεν περίμενε στο σημείο αλλά πήρε ένα διερχόμενο ταξί και πήγε σε νοσοκομείο, όπου δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες για εγκαύματα στο λαιμό, τα χέρια και τα πόδια. Εκεί συνελήφθη. Το απανθρακωμένο πτώμα της άτυχης κοπέλας βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα, στη θέση του συνοδηγού.



Σύμφωνα με την New York Daily News, παραδέχτηκε στις αρχές ότι πριν το τροχαίο είχε καταναλώσει αλκοόλ, ωστόσο κατά την σύλληψή του το σχετικό τεστ που του έγινε, βγήκε αρνητικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου