Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου σηκώνει τη μπάρα των διοδίων και περνά χωρίς να πληρώσει

Πιστή στο κίνημα «Δεν πληρώνω» φαίνεται ότι παραμένει η Ζωή Κωνσταντοπούλου και, όπως μάλιστα έκανε γνωστό η ίδια, σήκωσε την μπάρα των διοδίων στην Καλαμάτα και πέρασε χωρίς να πληρώσει.

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook την πράξη της καταγεγραμμένη σε βίντεο.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε μία πρώτη ανάρτησή της ενημέρωσε για το ταξίδι της προς την Καλαμάτα αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ξεκινάω από Αθήνα για Καλαμάτα για να στηρίξω τον Στράτο Δασκαρόλη, τον συμπολίτη μας που μπήκε στη φυλακή γιατί δεν πλήρωσε διόδια. Η σημερινή δράση είναι Δεν Πληρώνω τα Διόδια, στηρίζοντας την πράξη ανυπακοής του Στράτου».

Στη συνέχεια, καθ' οδόν για την Καλαμάτα και τη συγκέντρωση συμπαράστασης στο Στράτο Δασκαρόλη η κ. Κωνσταντοπούλου σταμάτησε σε ένα σταθμό διοδίων Κορίνθου-Καλαμάτας.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου καθόταν στη θέση του συνοδηγού, ενώ στο πίσω κάθισμα υπήρχε ένας συνεργάτης της ο οποίος κατέγραφε με το κινητό του τηλέφωνο σε βίντεο όλη την σκηνή.

Η πρώην πρόεδρος της βουλής, βγήκε από το αυτοκίνητό της και άνοιξε περιχαρής τη μπάρα διοδίων. Επέστρεψε στο αυτοκίνητό της εμφανώς ικανοποιημένη από την πράξη της και έγραψε στο facebook: «Στο δρόμο για Καλαμάτα. Δεν Πληρώνω τα Διόδια, στηρίζοντας την πράξη ανυπακοής του Στράτου Δασκαρόλη. Του συμπολίτη μας που μπήκε στη φυλακή γιατί δεν πλήρωσε διόδια».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου