Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Πατέρας νόμιζε πως βρήκε το σεξουαλικό βοήθημα της κόρης του -Δεν φαντάζεστε τη συνέχεια

Η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι γονείς (αν όχι όλοι), μπαίνουν στον πειρασμό να ψάξουν τα πράγματα των παιδιών τους, ειδικά όταν είναι στη εφηβεία.
Αυτό έκανε λοιπόν και ένας πατέρας όμως τελικά έκανε μεγάλη... γκέλα!

Ο Άγγλος γονέας, ψάχνοντας τα πράγματα της κόρης του βρήκε ένα μοβ αντικείμενο και το πέρασε για... δονητή. 


Τότε νευριασμένος άρχισε να της στέλνει μηνύματα για να της ζητήσει εξηγήσεις, μόνο που τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε...
Όλα ξεκίνησαν όταν ο μπαμπάς τής έστειλε ένα από αυτά τα μηνύματα «πρέπει να μιλήσουμε», μετά τη ζοφερή ανακάλυψη που έκανε στο δωμάτιό της, αυτό το «αηδιαστικό» και «ντροπιαστικό αντικείμενο» που νόμισε για δονητή.


«Γιατί κάνεις αυτές τις αγορές;», τη ρώτησε, «δεν πρέπει να ξοδεύεις τα λεφτά σου! Αν έχεις αυτού του είδους τις ανάγκες, προτείνω να μην αφήνεις αυτά τα πράγματα εδώ κι εκεί». Όταν τον ρώτησε η κοπέλα τι ήταν αυτό που νόμισε πως βρήκε, η απάντησή του ήταν όλα τα λεφτά: «Αυτά τα αηδιαστικά παιχνίδια που δονούνται! Δεν είμαι και τόσο μεγάλος Emily», απάντησε χωρίς περιστροφές.


«Μπαμπά, αυτός είναι ο φορητός μου φορτιστής», του απάντησε, «τον χρησιμοποιώ για την Disneyland για να φορτίζω το κινητό μου!», πριν αναδιπλωθεί και αντεπιτεθεί: «και τι κάνεις με τα πράγματά μου, παρεμπιπτόντως;».

Η στιχομυθία έληξε με ακόμα πιο κωμικό τρόπο, όταν ο αμήχανος μπαμπάς παρακάλεσε την κόρη να μην το πει στη μητέρα της…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου