Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Το τερμάτισε η Daily Mail: Τα λεφτά του Brexit θα δοθούν για WiFi σε ελληνικά ξενοδοχεία

Ένα άκρως προκλητικό και ταυτόχρονα πέρα από κάθε φαντασία για την Ελλάδα δημοσίευμα φιλοξενεί η Daily Mail, η οποία φαίνεται πως δεν έχει χωνέψει ακόμα το Brexit .

Σύμφωνα με τη Daily Mail, λοιπόν, στη Βρετανία υπάρχουν το τελευταίο διάστημα πολλές καταγγελίες που αναφέρουν ότι τα χρήματα που θα χαθούν από το Brexit, θα πάνε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα οι Ευρωπαίοι «θα χρηματοδοτήσουν WiFi σε ελληνικά ξενοδοχεία», καθώς και την ανακαίνιση ενός σπιτιού του Ζαν Μονέ, αρχιτέκτονα της ευρωπαϊκής ενοποίησης και “πατέρα” της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Συγκεκριμένα, η συντάκτρια του εν λόγω ρεπορτάζ, η Κέιτ Φέργκιουσον αναφέρει ότι τα χρήματα του διαζυγίου της Ευρώπης με τη Βρετανία θα μπορούσαν «να κατευθυνθούν σε ιδιαίτερα αμφιλεγόμενα έργα, ανάμεσα στα οποία περιλαμβάνονται σχέδια για την εγκατάσταση δωρεάν WiFi σε πάρκα, πλατείες, δημόσια κτίρια και ελληνικά ξενοδοχεία, που κοστίζουν 110 εκατ. Λίρες».

Επίσης, σημειώνει ότι άλλη μία πιθανότητα είναι να δοθούν για δωρεάν σιδηροδρομικά εισιτήρια σε 18ρηδες που θα θελήσουν να ταξιδέψουν για να μάθουν τις ιδρυτικές αξίες της ΕΕ. Και βέβαια, όπως, προαναφέραμε, για την ανακαίνιση της ιστορικής κατοικίας του Ζαν Μονέ στο Παρίσι.

Δείτε το δημοσίευμα:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου