Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Pornhub: Ξαφνικά όλη η Ελλάδα άρχισε να ψάχνει πορνό με την Μέγκαν Μαρκλ

Η φρενίτιδα με το που ανακοινώθηκε ο αρραβώνας του πρίγκιπα Χάρι ξεκίνησε από τη Βρετανία με έκτακτα δελτία και μέσα σε λίγα λεπτά εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο μέσω διαδικτύου.

Και μαντέψτε πού άλλου προκλήθηκε αμόκ για την Μέγκαν Μαρκλ;

Στην Ελλάδα φυσικά, όπου η ηθοποιός έσπασε το ίντερνετ - και μάλιστα το nsfw κομμάτι του.

Το Pornhub δημοσίευσε τα στατιστικά του και η Ελλάδα φιγουράρει στις πρώτες θέσεις με τις χώρες που έκαναν ρεκόρ στην αύξηση των αναζητήσεων.

Στις 27 Νοέμβρη ανακοινώθηκε και επίσημα ότι ο πρίγκιπας Χάρι θα παντρευτεί της Αμερικανίδα ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ και προκλήθηκε μαζικό κύμα αναζητήσεων.

Η αύξηση των αναζητήσεων προήλθε από τους φανατικούς θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας αλλά και από τους ρομαντικούς χρήστες ανά τον κόσμο.

Την μεγαλύτερη αύξηση πάντως σημείωσαν οι ΗΠΑ (+2273%), ακολουθεί το Ηνωμένο Βασίλειο (+2242%), η Ισπανία (+2193%), η Γερμανία (+2167%) και το Βέλγιο (+2011%). Στην 12η θέση η Ελλάδα...

Ακολούθως, από τα στοιχεία προκύπτουν ότι ήταν κυρίως άνδρες όσοι έψαχναν την Μέγκαν Μαρκλ σε ποσοστό μάλιστα 51% σε σύγκριση με τις γυναίκες και οι αναζητήσεις αυξομειώνονται ανάλογα με την ηλικία.

Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες ηλικίας 18-24 ετών ήταν λιγότερο πιθανό να ψάξουν την Μέγκαν, ενώ οι ηλικίες άνω των 65 ετών ήταν + 249% πιθανότερο να ψάξουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου